Meer resultaten voor leiden nieuws

leiden nieuws
Nieuws ROC Leiden.
fulfillment
Nieuws.
Zoeken in de website. Zoeken in de collecties. Kunstshot 2015 Leidse Kiekjes. Maandag 21 september 2015. Vrijdag 18 september werd Leiden bezocht door ruim 1200 scholieren van de havo en het vwo. Omdat zij dit jaar voor het eerst CKV cultureel kunstzinni. Half miljoen extra voor Subsidieregeling Historisch Stadsbeeld. Donderdag 17 september 2015. De gemeente Leiden heeft eenmalig 500.000 ter beschikking gesteld voor de Subsidieregeling Historisch Stadsbeeld SHS. Deze regeling bestaat si. Eerste hulp bij duurzaam wonen. Maandag 14 september 2015. Wilt u uw historische woning ook energiezuiniger en comfortabelermaken?
koelkast goedkoop
Stichting Radius Leiden Nieuws.
Heeft u behoefte aan onthaasten? Wilt u weten wat mindfulness/aandachttraining betekent? Heeft u geen zin in een langdurend programma? Kom dan eens naar de Stilte-instuif vrijdagmiddagen. Waar het delen van eten in Leiden en Oegstgeest toe leidt! De medewerkers van Thuisafgehaald zijn beretrots op de impact van Thuisafgehaald in Leiden en Oegstgeest in 2016! Grootschalig Luisteren naar ouderen in de Merenwijk. Oproep aan ouderen en betrokkenen om ervaringen te delen. Omgaan met stress aandachttraining voor senioren. Aandachttraining is een training om met meer aandacht te leren leven en op een gezondere manier met stress te leren omgaan. Radius Contactboekje 2017 verschenen. Bijgaand treft u het Radius Contactboekje 2017 aan met al onze vaste activiteiten en diensten.
nilfisk vp300
Nieuws uit Leiden Sleutelstad.nl.
Leiden 23 augustus 2017 1117 0. DUWO verwelkomt 1.384 nieuwe studentenhuurders in Leiden. Studentenhuisvester DUWO sluit aan het begin van het nieuwe studiejaar met 1.384 studenten in Leiden. Leiden 23 augustus 2017 1112 0. Open Workshopdag bij Kunstcentrum Haagweg 4. Kunstcentrum Haagweg4 zet op 2 september de deuren wijd open voor een Open Workshopdag. Leiden 23 augustus 2017 1046 1. Leydse KluchtenCompagnie speelt tijdens monumentendagen. In het weekeinde van 9 en 10 september speelt de Leydse KluchtenCompagnie tijdens de Open Monumentendagen in Leiden twee van hun. Leiden 23 augustus 2017 1032 0 Coach Vervaeck van ZZ Leiden Basketball onderwijst Leidse jeugd. Leiden 23 augustus 2017 1017 0 Buitenbrandje zorgt voor hoge kosten.
Unity.NU Nieuws uit de regio Leiden.
Regio Gratis bank vol unieke handtekeningen. Leiden Tentoonstelling Cool Japan verlengd tot eind oktober. Oegstgeest Vrouw raakt rijbewijs kwijt na botsing met boom. Leiden Leidse krijgt 40 uur taakstraf voor bedreigen Mark Rutte. Nu op Unity FM. Leiden Omstanders redden man uit water. Omstanders hebben de man weten te redden.
Gemeente Leiden Laatste nieuws.
Fiets Fout Fiets Weg. Volg het nieuws van de gemeente Leiden ook via Twitter. College van B en W. Agenda college van B en W.
112-Nieuws regio Leiden.
Hieronder staat een overzicht met nieuws over de regio Leiden dat betrekking heeft op de hulpdiensten zoals de politie ambulance en brandweer. Het nieuwsoverzicht wordt samengesteld uit vele duizenden nieuwsbronnen. Specifiek op zoek naar Burgernet-meldingen klik hier. 27 augustus 2017 naar de 112-meldingen. Zaterdagmiddag moest de brandweer van post Noordwijk naar Noordwijkerhout voor een nacontrole brand. De brandweer reed zonder spoed. Man met kind vermist. Vanaf de Annastraat in Katwijk is een man samen met een kind vermist.
Alle nieuws over Universiteit Leiden Voor nieuws achtergronden en columns.
Vermaarde pedagogiek hoogleraar keert niet terug bij Universiteit Leiden om verziekte sfeer. Spinozapremiewinnaar Marinus van IJzendoorn keert noodgedwongen niet terug bij de Universiteit Leiden.
Man 29 overleden onder verdachte omstandigheden in Leiden.
Man 29 overleden onder verdachte omstandigheden in Leiden 1 van 0.
Nieuws uit Leiden en omstreken.
LEIDEN Vrijdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd over gasontsnapping in de Noorderstraat. Een persoon wist de schade te. SushiPoint Het verbaast ons niets! LEIDEN Het nieuws sloeg in als een bommetje deze week in Leiden is zowel de beste als. Auto knalt achterop motor op Engelendaal. LEIDERDORP Een ongeval op de Engelendaal vrijdagmiddag. Een auto klapte achterop een motor waardoor de motorrijder hard. VIDEO Weer De zon doet haar best. REGIO Dit is het weekendweerbericht van Leiden TV. Vrijdag was het een heldere zonnige dag.

Contacteer ons

afval ophalen leiden
kijkhuis leiden leiden
politie leiden nieuws
leiden nieuws 112
salon leiden leiden
wellness leiden leiden
glasvezel in leiden
glasvezel leiden merenwijk
nieuws in leiden